04 juni 2018

LiVERTEN Servicestasjon har fått autorisasjon for turistkontor!

Turistinformasjon i Lierne sommeren 2018

LiVERTEN har nå fått autorisasjon fra NHO Reiseliv på drift av helårlig turistkontor. På oppdrag fra Visit Lierne skal LiVERTEN Servicestasjon drifte turistinformasjonen i Lierne i sommer.
Vi utvider derfor ytterligere våre åpningstider og tilbud i denne perioden for å yte best mulig service til dere og våre besøkende i Lierne:

Nye åpningstider 18. juni – 26.august:   Alle dager hele uken  kl 09 – 22!

For å yte best mulig service og vertskap overfor våre besøkende er vi svært avhengig av at dere som har noe å tilby våre gjester i Lierne informerer oss om dette.

Vi vil gjerne ha oppdatert informasjon om deres åpningstider, aktiviteter, opplevelser, tilbud, priser etc som dere mener vi som turistinformasjon bør vite.
Meld fra til oss på tlf 74 34 34 97/95, e-post: [email protected].

Kom svært gjerne innom med brosjyrer, produktark, kart etc dere vil vi skal formidle til våre besøkende. Erfaringen fra i fjor sier at det går veldig mye brosjyremateriell.
All informasjon og brosjyremateriell vil også bli lagt inne i turistinfo-permene som legges ut på alle dagligvarebutikkene i Lierne.

Digital turistinformasjonsskjerm! Det vil også bli en digital touch-skjerm inne på Servicestasjonen der turistene selv kan søke informasjon på nettsider. Startportalen vil bli lierne.no. Anbefaler derfor alle å melde seg inn i Visit Lierne, samt bidra i kurtaxordningen.

Invitasjon:

Onsdag 13.juni fra kl 18 (på Liss-saln i kommunehuset) arrangerer vi en intern opplæring av alle våre ansatte på Turistinformasjonen/LiVERTEN Servicestasjon. Vi inviterer derfor ALLE (små og store) som ønsker å fortelle om sine tilbud til å komme og gi oss informasjon og mer kunnskap.
Ring Roy Inge på tlf 918 88 694 eller send mail for å avtale videre. Husk at desto mer vi har av informasjon og kunnskap, desto bedre selgere og godt vertskap blir vi. Vi vil gjerne anbefale og videreformidle nettopp dine tilbud til turister og andre besøkende.

Hjelp oss til å bli en god turistinformasjon og et godt vertskap for hele Lierne!

Turistinformasjonen i Lierne:  Tlf 74 34 34 97,  [email protected]

God sommer!

Noe du lurer på?

Dersom det er noe du lurer på eller ikke har funnet svar på
er det bare å ta kontakt.