Laster Arrangementer

EN KVELD I NEW ORLEANS KONSERT MED QUINTUS OG VOKALIST TRICIA BOUTTÈ

Dato

13. jun, 2024

Tidspunkt

19:00 – 21:00

Sted

Storsalen Lierne Samfunnshus

Pris

200

Arrangør

Lierne kommune

en-kveld-a3.pdf

Konsert kl 19.00 i Storsalen på Lierne Samfunnshus (småbord)
LiVERTEN har kafeen åpen fra kl 18.00 – 22.00 med servering av kaffe, kaker, drikke m.m
Baren er åpen emd alle rettigheter

”En Kveld i New Orleans” tilbyr varme, glede og masse energi. En riktig vitamininnsprøytning, presentert med mye humor og kunnskap om New Orleans. Både voksne og barn kan swinge seg til rytmene fra Jazzens vugge når Quintus skal ut med en av Norges fremste vokalister Tricia Boutté.

Quintus er en del av Fylkesmusikerne i Trøndelag. Bandet ble startet i 1994 og består i dag av musikere fra Norge, Sverige og Danmark. Selv om musikerne er skandinaviske, er musikken de selv komponerer og arrangerer inspirert av tradisjoner fra hele verden. Mer info om bandet finnes på www.fylkesmusikerne.no. De siste tilstrømningene til bandet inkluderer mye kunnskap innen jazz og andre rytmiske stilarter, og bandet har satt fokus på musikkmetropolen New Orleans. Fra Jelly Roll Mortons første små ragtimesynkoper, til dagens heseblesende brassband-toner.

Dette er musikk som passer til enhver anledning, enten det er formiddags café, full fest på puben, Kulturhus, grendehus eller kirke. Både barn og voksne lar seg fenge! Tricia Boutté er født og oppvokst i musikkmiljøet i New Orleans, og løfter dette prosjektet til nye høyder med sin au- tentisitet, tilstedeværelse og stemmeprakt.

Tricia har sunget hele sitt liv på scener i hele verden, og med sin kraftige og lekne stemme gjør hun jazz, blues og gospel med sitt helt egne preg.

Noe du lurer på?

Dersom det er noe du lurer på eller ikke har funnet svar på
er det bare å ta kontakt.