Laster Arrangementer

LiBAB dager

Dato

12. aug, 2022

Tidspunkt

08:00 – 22:00

Sted

Heggvollveien 1

Pris

Arrangør

LiVERTEN

DB302CE4-F828-43C8-BA01-0D0E2FC51544

LiBAB har blitt LiVERTEN signaturrett og er også en av våre lokale matretter i ERG-året 2022. Fredag 12. – søndag 14.august arrangerer vi LiBAB-dager på LiVERTEN Servicestasjon. Kom og spis LiBAB og vær med i trekningen av et gavekort på kr 2000 fra vår lokalmatbutikk.

LiBab, ke bab e d? En bab fra Lierne!

Inneholder steinovnsbakt tynnbrød fra LiVERTEN med stekt reinskav fra Li-vilt med sopp og løk, potetmos, syltet rødløk og salat.
Vår berømte tyttebærdressing inngår.

OM RÅVARENE

Reinskav fra Li-vilt er en ren og naturlig luksus fra nasjonalparkene Lierne, Blåfjella-Skjækerfjella og Børgefjell. Kjøttet har lite men sunt fett og er rik av vitaminer og mineraler.

Steinovnsbakt tynnbrød fra LiVERTEN bakes med stolte tradisjoner på eget bakeri. Svensk tradisjonsbrød mye brukt i grensefjellene. Et anvendelig brød som passer til koldtbord, pålegg, kjøtt og fisk.

LiVERTEN serverer mat tuftet på tradisjoner, og legger vår stolthet i maten vi serverer. Å leke med maten var noe vi sjelden fikk lov til som barn, men i LiVERTEN er vi voksne nok til å leke med maten når vi vil, og det vil vi ofte.

Noe av det gøyeste vi gjør er å prøve nye produkter sammen, eller nye smaker sammen, og komme fram til noe vi tror at du som gjest vil like. Smakene kan enten komme fra vårt eget bakeri, eller produkter fra en av de mange samarbeidspartnerne våre, som alle har sterk kompetanse på produktene sine og er stolte av å bruke råvarer fra bygda vår.

LiBAB er et resultat av dette. I ERG-året 2022 får denne retten spesielt fokus, og feires med egne “dager” under Matfestivalen – et sted nær deg 12.-14.august.

Vi inviterer alle som besøker vår lokalmatbutikk på LiVERTEN Servicestasjon og kjøper seg en LiBAB under disse tre dagene til å være med i trekningen av et gavekort på kr 2000 i vår lokalmatbutikk.

LiVERTEN Servicestasjon har åpnet kl 08.00 – 22.00 hver dag i hele sommer!

Unngå kø, bestill takeaway og hent til ønsket tid: https://liverten-servering.e-susoft.com

Velkommen til Lierne og LiVERTEN!

Noe du lurer på?

Dersom det er noe du lurer på eller ikke har funnet svar på
er det bare å ta kontakt.