Er du klar for å komme tett på naturen?

Overnatting i Lierne

Lierne har mange ulike overnattingssteder vi tror du vil kunne ha glede av, gjestegård, setertun, moderne rom og hytter av ulike størrelse og tilgjengelighet. Enten du vil være nært sentrum eller langt til fjells.
Hvis du ønsker innspill til turer du kan ta, kan du ta kontakt med oss på [email protected], telefon 74 34 31 00 eller komme innom oss på servicestasjonen i Nordli sentrum.

Lierne Gjestegård

Lierne Gjestegård er lokalisert kun få minutter fra Nordli sentrum. Her finner du både dobbeltrom, store leiligheter og flere hytter til leie. De har også caravanplass og skiheis tilknyttet anlegget.

Sørgården

Med topp moderne fasiliteter i nærheten av Nordli sentrum, er Sørgården en ettertraktet lokasjon for både bursdager, bryllup, firmasamlinger og større grupper som ønsker et sted for seg selv. Totalt 55 sengeplasser fordelt på tre hytter, 19 dobbeltrom og 2 enkeltrom.

Flotte selskapslokaler med plass til 90 personer på en gammel låve med høy standard. Tilbyr fiske og båtutleie. Gården har egen frisørsalong og SPA avdeling.

Sørsetra

På Sørsetra på Totsås er det hytter med til sammen ti sengplasser til leie. Her arrangeres det musikkfestival om sommeren, med tung rock som holder bjørnen unna.

Sørsetra et et attraktivt mål for folk som er interessert i naturopplevelser, jakt og fiske.

Brattvoll Gård og hytter

Brattvoll ligger like ved Lierne Gjestegård, ca. 10 minutter fra Nordli sentrum. Tre hytter tilknyttet gården, som gjør at du kommer tett på gårdslivet som gjest. Sertifisert i Norsk Økoturisme.

Ingulfsvann Vestre

Ingulfsvann Vestre har Krokhytta og Astoriahytta tilgjengelig i fjellet mellom Ingulfsvann og Havdalen.

Astoriahytta ligger ved rekreasjonsløypa for snøscooter. Tilbyr også flere spennende opplevelser som passer familier og venner.

Fjellstyrene i Lierne

Fjellstyrene i lierne har 15 hytter i Statsalmenningene i Nordli og Sørli tilgjengelige for booking. Informasjon og booking av hyttene kan gjøres på fjellstyrene sin nettside og inatur.no

Djupvassetra

Hytte med fire sengeplasser.

Monsenhyttene i Sandvika

Tre hytter ved Laksjøen i Nordli sentrum.

Harrvika hytteutleie

Hytte ved Kvesjøen. Soverom og hems med totalt åtte sengeplasser. Fiske med båtutleie

Kåret på Kvemoen

Leilighet ved Kvesjøen med fire sengeplasser. Fiske og båtutleie, med eller uten guide.

Smutthullet

Enkel fiskehytte ved Kvesjøen med fire sengeplasser.