Er du klar for å komme tett på naturen?

Overnatting i Lierne

Lierne har mange ulike overnattingssteder vi tror du vil kunne ha glede av, gjestegård, setertun, moderne rom og hytter av ulike størrelse og tilgjengelighet. Enten du vil være nært sentrum eller langt til fjells.

Hvis du ønsker innspill til turer du kan ta, kan du ta kontakt med oss på [email protected], telefon 74 34 31 00 eller komme innom oss på Servicestasjonen i Nordli sentrum. Har du info som bør inn på denne siden, meld det inn her.

Lierne Gjestegård

Lierne Gjestegård er lokalisert ved Sandsjøen på Holand, kun få minutter fra Sandvika sentrum. Her finner du både rom på Gjestegården, store leiligheter og flere hytter til leie. De har også caravanplass og skiheis tilknyttet anlegget.
Matservering på bestilling, ingen drop-in servering pr nå. Frokost serveres til boende.
Et godt egnet sted for møter, kurs/konferanse, ferie og fritid.

I samarbeid med Lierne kommune tilbyr LiVERTEN bobil- og campinvognparkering utenfor LiVERTEN/kommunehuset
i sentrum av Nordli/Sandvika.
Betales inne på LiVERTEN Servicestasjon som har åpent alle dager:
T.o.m 21/6        Man-tor kl 09-19, fredag kl 09-20, lør-søn kl 10-19
22/6 – 11/8       Hver dag kl 08.00 – 22.00
F.o.m 12/8        Man-fre kl 09-19, lør-søn kl 10-19

Du finner oss også på campio.no campation.com, acamp.com, nortrip.no

Avfall: Avfallsmottak ved siden av Matkrokenbutikken, 200 vest for parkeringen
Tømmestasjon: Nærmeste tømmestasjon er i Kvelia, ved Kveli Samfunnshus, 11 km nordover mot Tunnsjø/Røyrvik.

Sørgården

Med topp moderne fasiliteter i nærheten av Nordli sentrum, er Sørgården en ettertraktet lokasjon for både bursdager, bryllup, firmasamlinger og større grupper som ønsker et sted for seg selv. Totalt 55 sengeplasser fordelt på tre hytter, 19 dobbeltrom og 2 enkeltrom.

Flotte selskapslokaler med plass til 90 personer på en gammel låve med høy standard. Tilbyr fiske og båtutleie. Gården har egen frisørsalong og SPA avdeling.

Sørsetra

På Sørsetra på Totsås er det hytter med til sammen ti sengplasser til leie. Her arrangeres det musikkfestival om sommeren, med tung rock som holder bjørnen unna.

Sørsetra et et attraktivt mål for folk som er interessert i naturopplevelser, jakt og fiske.

Ytterdalstunet

Gården Ytterdal Vestre finner du i Sørli i Lierne kommune.

Trekk pusten i vill og frodig natur, enten med fiskestang, med rifle eller kamera, på snøscooter, i kano, på ski eller til fots.
Det er ikke uvanlig å møte både bever, elg, hare og rev på en kveldstur. Se mer info på hjemmeside og facebook.

Brattvoll Gård og hytter

Brattvoll ligger like ved Lierne Gjestegård, ca. 10 minutter fra Nordli sentrum. Tre hytter tilknyttet gården, som gjør at du kommer tett på gårdslivet som gjest. Sertifisert i Norsk Økoturisme.

Hytte på Støbakken ved Laksjøen

Koselig liten hytte ved Laksjøen på Støbakken i Nordli. Skjermet beliggenhet kun 300 meter fra parkering. Sengplass og utstyr til 4-6 pers. Ikke innlagt strøm og vann. Utedo. Mulighet for å leie badstu, stamp og båt.

Utleiehytte ved Mellomvatnet (Skjelbred) sentralt i Lierne. Trivelig utleiehytte med sjø- og fjellutsikt mot Skjeldbredvatna og Brandsfjellet i Lierne. Sentral beliggenhet med tanke på jakt, fiske og friluftsaktiviteter, både sommer og vinter. 4 sengplasser.

Idyllisk beliggende ved elva Sanddøla i Lierne.

Jakt, fiske og friluftsopplevelser i villmarkskommunen Lierne. Idyllisk og skjermet beliggenhet ved Sanddøla. Eksklusivt fiske i elva. Tilgang til utallige elver og vann i området. Min. 2 døgn leie. 6 sengplasser.

Råvassbua i Kvelia

Overnatting i ei oppusset gammel jakt og fangstbu. 2 sengplasser.
Hytta ligger ved Kvelibua (Matkroken-butikk) i Kvelia
Gratis for de som går Norge på Langs. Ellers 150 kr. pr. pers. pr. natt.

Fjellstyrene i Lierne

Fjellstyrene i lierne har 15 hytter i Statsalmenningene i Nordli og Sørli tilgjengelige for booking. Informasjon og booking av hyttene kan gjøres på fjellstyrene sin nettside og inatur.no

Nyrestaurert og koselig hytte ved Skjelbredvatnet

Godt utrustet hytte med innlagt vann, strøm, toalett, varmepumpe, kjøl- og fryseskap, vaskemaskin og dusj. Bare et steinkast fra vannet. To soverom med totalt seks sengeplasser. Mange muligheter i nærheten til å drive både jakt og fiske. Bilvei helt inntil hytta både sommer og vinter. Muligheter for leie av båt. Snøscooterløype helt inntil hytta.

Djupvassetra

Hytte med fire sengeplasser.

Monsenhyttene i Sandvika

Tre hytter ved Laksjøen i Nordli sentrum.

Harrvika hytteutleie

Hytte ved Kvesjøen. Soverom og hems med totalt åtte sengeplasser. Fiske med båtutleie

Kåret på Kvemoen

Leilighet ved Kvesjøen med fire sengeplasser. Fiske og båtutleie, med eller uten guide.

Smutthullet

Enkel fiskehytte ved Kvesjøen med fire sengeplasser.

Lierne Panorama

Stor leilighet med fem soverom og 11 sengeplasser leies ut. Huset ligger sentralt i Sandvika, Nordli, mellom dagligvarebutikk, bensinstasjon og kafè. Båt med motor og kajakk kan leies under oppholdet

Hytte på setra Gammelheimen

Setra Gammelheimen hører til Bakken Fjellgård i Sørli, helt inntil Lierne Nasjonalpark. Rekreasjonsløypa går forbi setra på vinteren.

Reis bort fra det hektiske hverdagslivet og bo under stjernene. Bad i stampen, fisk i elva eller vannet, gå fjelltur i uberørt natur eller bare slapp av i stillhet uten naboer. Her kan man være for seg selv og koble av. Det er ikke strøm på setra, men gassoppvarming på vann og gasskomfyr på kjøkkenet.
I hytta er det 2 soverom og hems. I alt 10 sengeplasser. Lissgamma kan også leies til enkel overnatting, 3-4 sengeplasser. Mulighet for matlaging.
Ved å leie hele setra får du tilgang på badstue, badestamp, grillhus og gammene.
En nyere hytte i tilknytning til setra med innlagt vann, to soverom og hems, seks sengeplasser.

De tilbyr alt fra enkel overnatting, jakt og fiske, scootersafari, firmaturer m.m. Større selskap som bursdagsfeiring, slektstreff og lignende er også mulig. Dagsutleie av lokaler til skreddersydde arrangement med overnatting og matservering.

Fjellhytte ved Strifloan i Sørli

Enkel fjellhytte i fantastisk natur i Lierne, rett ved statsallmenningen.

Strifloan 10 er en enkel, tiltalende fjellhytte ved foten av Lierne Nasjonalpark. Hytta ligger ca 630 meter over havet, på Strifloan i Sørli ca 350 meter fra statsallmenningen. Hytta er bygd sist på 1970 tallet og består av ca 37 m2. I tillegg finner man et lite uthus med utedo og strømaggregat.

Hytta ligger i et attraktivt område for jakt og fiske og med sin nærhet til statsallmenningen et svært godt utgangspunkt for turer i urørt natur, jakt og fiske. Båt tilgjengelig for leie ved Litle Gravtjønna.

Vi anbefaler vi å sjekke jakt og fiskemuligheter som forvaltes av Fjellstyrene i Lierne. Jakt- og fiskekort er tilgjengelige på Inatur.

Avstand fra vei: 2,5 km (sommer), 5 km (vinter)
Eier: Finn Stephan Dybvik