Smak av Lierne

Restaurant LiVERTEN

Restauranten LiVERTEN Servering er et serveringssted nær svenskegrensen, i Lierne kommune nordøst i Trøndelag. I restauranten har vi fokus på å formidle lokal mat, lokale mat-tradisjoner og historie.

Åpningstider

LiVERTEN Servering: Kafeen er stengt for ordinær daglig kafedrift, men vi har åpent på bestilling, selskap, arrangement, catering og møtemat.
Kafedriften er flyttet til LiVERTEN Servicestasjon i nabobygget. Her har det blitt en fullservice serveringsavdeling med kalde og varme retter, salatbuffe, oppsmurt, kaffe, brød m.m. Sjekk også vår nye uteservering. Velkommen innom!

LiVERTEN Servicestasjon har åpent:
Mandag - torsdag kl 09 - 19
Fredag kl 09 - 21
Lørdag og søndag kl 10 - 19

Vi holder oss innen smitteverntiltakene som til enhver tid gjelder;
Hånd-desinfisering og besøksregistrering
Minst 1 meter avstand til andre gjester og personale.
Ekstra fokus på renhold og desinfisering.

Catering, møtemat, take-away og hjemkjøring av mat/varer kan bestilles som før.
Arrangement/selskap er mulig så lenge vi holder oss innenfor smittevernreglene. Ta kontakt!

Selskap og arrangemnenter

Vi leverer til alle typer selskaper og arrangement, små og store. Bursdager, dåp, bryllup, konfirmasjoner, minnesamvær, jubileum, festivaler, fester og andre arrangement.

Vi har alle rettigheter.

Plasser

Restauranten kan innredes med alt fra 10 – 300 sitteplasser.

Retter

Blandt rettene du finner på menyen er det mange lokale spesialiteter, som Viltsnadder, Hengende rein, Liernekokko, Tørkakjøttlapskaus,
Elgburger, Bjørneburger
og vår signaturrett LiBAB med viltskav.

img_8162

Kald mat

Vi tilbyr en rikholdig disk med påsmurte brødvarianter, vaffel (boffel som vi sier i Lierne), wienerbrød, lefse, salater, diverse kaker og mye mer. Vi anbefaler alle å prøve vår Lierne-stut, som er et steinovnsbakt tunnbrød fylt med lokale produkter som for eksempel basturøkt skinke eller einerrøkt Blåfjellrøye.

Varm mat

Vi serverer varme måltider i restauranten hele dagen. Her kan du velge alt fra á la carte-retter av lokale kortreiste råvarer, til forskjellige småretter, burgere av elg og lokal ”fastfoodmat” med mer.

Av lokal mat på menyen kan vi nevne Viltsnadder, Hengende rein, Einerrøkt laks, Elgburger, Bjørneburger, LiBAB Tørkakjøttlapskaus og Lierne-kokko

 

img_8009-1000x1500