Smak av Lierne

Spesialiteter

Med eget bakeri og en forkjærlighet for tradisjoner og godt håndtverk har vi utviklet noen spesialiteter som vi er ekstra stolte av.

Grævfisk

Grævfisk er en spesialitet fra Lierne som ligner på rakfisk, men er mildere og syrligere på smak. Røye legges ned og modnes i en lake av melkemyse. Produktet inneholder laktose.

Grævfisken omtales ofte som Liernes nasjonalrett!

Vi produserer årlig ca 1000 kg grævfisk som brukes i egen servering, og selges i eget utsalg, lokale butikker i Lierne og utvalgte butikker i Namdalen. Fisken selges filtetert og skinnfri og er vacumpakket. Minst 6 mnd holdbarhet (kjølevare)

Ta kontakt med oss om du vil vite mer om produktet eller kanskje bestille en smak.

SERVERINGSTIPS:
Grævfisken serveres kald med varm mandelpotet (fra Lierne), løk, tomat, seterrømme og selvfølgelig pekkabrød fra LiVERTEN.

img_8145
Li-bab

LiBAB

LiVERTENS signaturrett har blitt vår populære Li-bab.

LiBAB? Ke bab e d?
LiBAB er Liernes svar på kebab og består av steinovnsbakt mjukbrød fra LiVERTEN fylt med stekt reinskav fra Lierne Viltforedling, løk, sopp, tyttebær-rømme og potetmos. Denne finner du på menyen i kafeen og på Servicestasjonen. Du vil også finne den igjen på andre arenaer og arrangement som f.eks Norsk Revyfestival, Familieparken på Namssskogan, Tåssås-Rock oss.

Denne er veldig populær å kjøpe fra vår foodtruck.

Lierne-tallerken

LiVERTENS svar på "En smak av Lierne".

Koldtallerken med variert utvalg av vilt-, kjøtt-, fisk og bakeprodukter fra Lierne. Innholdet vil variere ut fra sesong og tilgang på råvarer.

Tallerkenen kan bl.a inneholde: badsturøkt viltpølse, spekepølse av elg, røkt reintunge, røkt elghjerte, speket reinhjerte, gravet reinmørbrad, røkt Blåfjellrøye, tjukkbrød, pekkabrød og tunnbrød.  I sesong har vi over 25 ulike lokale produkter å velge i mellom. Ta kontakt og vi hjelper deg med å sette opp et forslag tilpasset deg og ditt selskap.

Leverandører: Li-snadder, Lierne Viltfordeling , LiVERTEN

imag0473
imag0473

Smørgåstårta

LiVERTENS svenskinspirerte spesialitet!

En kald smørbrødkake med grovt brød, fyll i mellom lagene og godt med pålegg på toppen. En tradisjon fra Jämtland.
Passer like godt til frokost, som til lunsj, middag og kveldsmat.

Finnes i 3 ulike størrelser. Se cateringmenyen her.

Bakst fra LiVERTEN

LiVERTEN har et eget bakeri der vi produserer bakst etter lokale tradisjonsoppskrifter