05 oktober 2020

Oppdatering fra LiVERTEN

 
LiVERTEN Servering:
F.o.m 5.oktober er kafeen stengt for ordinær kafedrift, MEN vi har åpent ved annonserte temadager, arrangement og enkelte søndager. Eller blir det åpent ved bestilling av selskap, arrangement og møtemat. Catering tilbys som før.

Kafedriften er flyttet til LiVERTEN Servicestasjon. I en periode vil vi gå bort fra dagens middagsbuffe, men erstatter den med ukas rett og andre nye tilbud. Snart vil vi også presentere våre innholdsrike og spennende planer for utvidelse av serveringslokalet og kjøkkenet ved Servicestasjonen. Følg med!!!!

LiVERTEN Servicestasjon har åpent:
Mandag – torsdag kl 09:00 – 19:00
Fredag kl 09.00 – 21.00
Lørdag og søndag kl 10.00 – 19.00

Noe du lurer på?

Dersom det er noe du lurer på eller ikke har funnet svar på
er det bare å ta kontakt.