Smak av Lierne

Om LiVERTEN

LiVERTEN serverer mat tuftet på tradisjoner, og legger vår kjærlighet og stolthet i maten vi serverer.  Å leke med maten var noe vi sjelden fikk lov til som barn, men i LiVERTEN er vi voksne nok til å leke med maten når vi vil, og det vil vi ofte.

Hva gjør vi?

Noe av det gøyeste vi gjør er å prøve nye produkter sammen, eller nye smaker sammen, og komme fram til noe vi tror at du som gjest vil like. Smakene kan enten komme fra vårt eget bakeri, eller produkter fra en av de mange samarbeidspartnerne våre, som alle har sterk kompetanse på produktene sine og er stolte av å bruke råvarer fra bygda vår.

img_8145

Vår historie

Siden begynnelsen i 2004 har vi vokst jevnlig, og det skal vi fortsette å gjøre. Ikke alltid i form av nye ansatte, men i form av kompetanse, mestring, intern stolthet, det å tenke nytt og få plass på nye arenaer. Stolthet kjenner vi også på når vi hører eller sier ordet Lierne, for heimplassen vår representerer mange av forutsetningene for at vi holder på med det vi gjør, og for at vi kan gjøre det vi gjør, så bra.

Lierne har satt sterke spor i oss, og det vi serverer de mange gjestene våre er et avtrykk av det naturen i Lierne har å by på. Enten du møter LiVERTEN på Serveringa, Servicestasjonen, arrangerer selskap hos oss eller ute på catering-oppdrag, skal vi gi deg mat med den høye kvaliteten vi bygger vår interne stolthet på. Vi håper du får både nye og store smaksopplevelser, som gir deg lyst til å besøke eller benytte oss igjen.

liverten-mjukbrd

Vi er så heldige å få jobbe med store arrangementer som Flyktningerennet, Pe-Torsa, TotsåsRock, Li-Martnan, Førjulsmartnan, Revyfestivalen på Høylandet, Namsosfestivalen, Steinkjerfestivalem, Tydalfestivalen, Steinkjermartnan og Matfestivalen i Trondheim m.fl. Målet er å stadig komme oss ut på nye arenaer, både faste og i form av arrangement, så flere får bli kjent med oss, og vår versjon av smaken av Lierne.

Vår visjon

- Liernes beste ambassadør for produksjon, salg og formidling av lokal mat, lokal matkultur og merkevaren Lierne

Våre ansatte i Team LiVERTEN

Roy Inge Bergli

Maria Rustad

  • Servicemedarbeider

Lillian Stuenes

  • Kokk
Ikon av person

Yuliia Krephysheva

  • Servicemedarbeider
Ikon av person

Ragnhild Hasfjord

  • Renholder - Servicemedarbeider
Ikon av person

Signe Bergli

  • Ekstrahjelp

May Kristin Skåle

  • Servicemedarbeider

Are Brissach

  • Servicemedarbeider

Britt-Ellen Himle

  • Servicemedarbeider

Noe du lurer på?

Dersom det er noe du lurer på eller ikke har funnet svar på
er det bare å ta kontakt.