Søk jobb i Lierne
Jobbe i LiVERTEN?
Vil du være med i Team LiVERTEN? Vi søker etter deg som ønsker å være et godt vertskap, både for folk som bor eller besøker Lierne og når vi tar med "Lierne på hjul" i vår Foodtruck.
Vi har ledige stillinger som;
- Kokk
- Foodtruckansvarlig og foodtruckmedarbeidere
- Servicemedarbeidere på LiVERTEN Servicestasjon m.m
Både faste stillinger, sesong og sommerjobber. Se utlysningstekstene under
Blir du med på laget?
LiVERTEN søker etter kokk/kjøkkenpersonell
til vår virksomhet i Lierne
Fast stilling, eller evt sesong etter avtale
Nysgjerrig på å bli en del av Team LiVERTEN? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.
LiVERTEN er en allsidig bedrift der kjærlighet og stolthet til lokal mat og lokale tradisjoner er viktige bærebjelker. I dag serverer og leverer vi mat fra våre selskapslokaler i Sandvika sentrum (Lierne kommune), fra vår omreisende lokalmat-foodtruck, og ikke minst fra navet vårt LiVERTEN Servicestasjon, som også har et eget lokalmatutsalg.
Som ansatt hos oss vil du få en varierte arbeidshverdag med oppgaver innen produksjon, selskap/arrangement, catering, servering, foodtruck, bakeri, servicestasjon, lokalmatbutikk, planlegging og annen drift.
Kokk:
Stillingen kan tillegges stort ansvar, faglig fri utfoldelse og inngå i bedriftenes ledelsesteam for rette vedkommende. Eierskap i bedriften kan også være mulig.
Vi ønsker deg som:
– Jobber selvstendig, er kvalitetsbevisst og liker å ta ansvar
– Er serviceinnstilt og koser seg med å være i vertskapsrollen
– Er fleksibel og takler til tider en stressende arbeidshverdag
– Er interessert i lokal mat og tradisjoner
Arbeidsoppgaver:
-Tilberedning av mat til selskap, catering, kafe, servicestasjon og foodtruck.
-Produksjon av våre egne lokalmatprodukter
-Planlegging, drift av kjøkken, ik-mat
-Være med på produktutvikling, markedsføring/salg
-Ansvars- og ledelsesoppgaver og andre administrative oppgaver er mulig for den som ønsker det
Det er ingen krav til fagbrev, men ønskelig med relevant erfaring/praksis innen mat- og reiseliv.
I utgangspunktet 100 % stilling i turnus, men dette kan tilpasses søkere. Arbeid i turnus. Lønn etter avtale, gode lønnsvilkår
Tiltredelse: Helst fra våren 2025, eller etter avtale
Vi ønsker kontakt med alle søkere som ser for seg å kunne jobbe i Team LiVERTEN.
Vi har også flere andre ledige stillinger (kokkelærling, servicemedarbeidere på Servicestasjon, foodtruckansvarlig, foodtruckbetjening etc).
Kontakt daglig leder Roy Inge Bergli
Tlf 74 34 31 00 (innvalg 3) eller 91 88 86 94
Søknad sendes: roy.inge@liverten.no
Søknadsfrist: 20.februar 2025
___________________________________________________________________
LiVERTEN søker etter Foodtruckansvarlig og Foodtruckmedarbeidere
Sesongarbeid, eller helårlig i kombinasjon med andre arbeidsoppgaver i LiVERTEN
Nysgjerrig på å bli en del av Team LiVERTEN? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.
LiVERTEN er en allsidig bedrift der kjærlighet og stolthet til lokal mat og lokale tradisjoner er viktige bærebjelker. I dag serverer og leverer vi mat fra våre selskapslokaler i Sandvika sentrum (Lierne kommune), fra vår omreisende lokalmat-foodtruck, og ikke minst fra navet vårt LiVERTEN Servicestasjon, som også har et eget lokalmatutsalg.
Som ansatt hos oss vil du få en varierte arbeidshverdag med også muligheter for andre oppgaver for den som vil; produksjon, selskap/arrangement, catering, servering, foodtruck, bakeri, servicestasjon, lokalmatbutikk, planlegging og annen drift.
Vår Foodtruck har blitt en «hit» på trønderske festivaler, markeder og små og store arrangement. Konseptet er lokal mat fra Lierne ut til folket!
Vår bestselger og «spesialitet» er LiBab (vår lokale kebab med reinkjøtt i eget steinovnsbakt tunnbrød), elgburger, pulled rein, elgpølse, multe panna cotta osv.
Vi har bl.a deltatt på Matfestivalen i Trondheim, Steinkjerfestivalen, Namsosfestivalen, Revyfestival på Høylandet, Snåsa Game Fair, Tydalfestival, ulike martnaer/markeder, samt andre små/store både private og offentlige arrangement/selskap. Neste større oppdrag er SKI-VM i Trondheim.
Foodtruckansvarlig:
Stillingen kan tillegges stort ansvar, faglig fri utfoldelse og inngå i bedriftenes ledelsesteam for rette vedkommende.
Stillingen kan være en ren sesongstilling (sommer 2025), eller også bli en fast helårlig stilling med arbeid på Servicestasjon, produksjonskjøkken, catering, selskap og servering. Hos oss er alt mulig…..
Arbeidsoppgaver:
Ansvarlig for å planlegge foodtruckoppdrag, booking, markedsføring, produksjon, pakking, bemanning og øvrig drift før, under og etter foodtruckturer.
Vi ønsker deg som:
– Jobber selvstendig, er kvalitetsbevisst, liker å ta ansvar og «styre» andre
– Er serviceinnstilt og koser seg med å være i vertskapsrollen og jobbe med andre mennesker
– Er fleksibel og takler til tider en stressende arbeidshverdag
– Er interessert i lokal mat og tradisjoner
– Er over 18 år, og har førerkort kl B
Foodtruckmedarbeider:
Bemanning av foodtruck under ulike arrangement vår-sommer-høst 2025. Stillingen kan være en ren sesongstilling (sommer 2025), eller også bli en fast helårlig stilling med arbeid på Servicestasjon, i produksjon og servering.
Arbeidsoppgaver:
Drift av Foodtruck; tilberedning av mat, kassabetjening, salg og service, renhold, andre driftsoppgaver
Vi ønsker deg som:
– Liker å jobbe med mennesker, salg, service og vertskap.
– Liker å tilberede mat og gjerne vil lære mer om lokal mat og tradisjoner
– Er fleksibel og takler til tider en stressende arbeidshverdag
– Er over 16 år
Det er ingen krav til utdanning og praksis, men ingen ulempe med erfaring/praksis innen salg, mat- og reiseliv.
I utgangspunktet inntil 100 % stillinger i turnus, men dette kan tilpasses søkere. Arbeid i turnus. Lønn etter avtale, gode lønnsvilkår.
Tiltredelse: Helst fra våren/sommeren 2025, eller etter avtale
Vi ønsker kontakt med alle søkere som ser for seg å kunne jobbe i Team LiVERTEN. Vi har også flere andre ledige stillinger (kokkelærling, sesongarbeidere sommer, servicestasjon-medarbeidere etc)
Kontakt daglig leder Roy Inge Bergli
Tlf 74 34 31 00 (innvalg 3) eller 91 88 86 94.
Søknad sendes: roy.inge@liverten.no.
Søknadsfrist: 20.februar 2025
________________________________________________________________________
LiVERTEN søker etter Servicemedarbeidere
til LiVERTEN Servicestasjon
Fast stilling og sommervikarer
Nysgjerrig på å bli en del av Team LiVERTEN? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.
LiVERTEN er en allsidig bedrift der kjærlighet og stolthet til lokal mat og lokale tradisjoner er viktige bærebjelker. I dag serverer og leverer vi mat fra våre selskapslokaler i Sandvika sentrum (Lierne kommune), fra vår omreisende lokalmat-foodtruck, og ikke minst fra navet vårt LiVERTEN Servicestasjon, som også har et eget lokalmatutsalg.
Som ansatt hos oss vil du få en varierte arbeidshverdag med også muligheter for andre oppgaver for den som vil;
produksjon, selskap/arrangement, catering, servering, foodtruck, bakeri, servicestasjon, lokalmatbutikk, renhold, planlegging og annen drift.
Servicemedarbeider:
Stillingen kan være en ren sesongstilling/sommerjobb/ ekstrahjelp (sommer 2025), eller en fast helårlig stilling med arbeid på Servicestasjon, produksjonskjøkken, catering, selskap og servering. Hos oss er alt mulig…..
Arbeidsoppgaver:
Bemanning LiVERTEN Servicestasjonen:
-Kassabetjening, matlaging, renhold, servering, turistvert og butikkdrift
-Produksjon og andre oppgaver etter avtale
Vi ønsker deg som:
– Er serviceinnstilt og liker å være i vertskapsrollen og omgås gjester/kunder
– Er fleksibel, selvstendig, kvalitetsbevisst og liker å ta ansvar
– Er interessert og nysgjerrig i å lære mer om lokal mat og tradisjoner
Det er ingen krav til utdanning og praksis, men ingen ulempe med erfaring/praksis innen mat- og reiseliv.
I utgangspunktet inntil 100 % stillinger i turnus, men dette kan evt tilpasses søkere. Arbeid i turnus. Lønn etter avtale, gode lønnsvilkår.
Tiltredelse: Helst fra våren/sommeren 2025, eller etter avtale
Vi ønsker kontakt med alle søkere som ser for seg å kunne jobbe i Team LiVERTEN. Vi har også flere andre ledige stillinger (kokkelærling, kokk, foodtruckansvarlig, foodtruckmedarbeidere etc)
Kontakt daglig leder Roy Inge Bergli
Tlf 74 34 31 00 (innvalg 3) eller 91 88 86 94.
Søknad sendes: roy.inge@liverten.no.
Søknadsfrist: 20.februar 2025________________________________________________________________________
Lierneopplevelsen starter hos LiVERTEN
LiVERTEN har det siste årene vunnet priser både lokalt, nasjonalt og internasjonalt for sin kjærlighet til lokalmat.
LiVERTEN driver en Servicestasjon i hjertet av Lierne. Der finner du lokalmatbutikk, friluftsartikler og turistinformasjon for Lierne. Matservering i form av lokalmat-fastfood og cafe med 30 sitteplasser.
Vi driver et storkjøkken med eget bakeri, catering. og selskapsservering. Kan dekke til selskap til ca 300 pers. Vi lager egne produkter for salg og formidler salg av andre lokaltmatprodukt både på nett, i egne menyer og i gaveesker. Vi er en betydelig lokal innkjøper av mat og bidrar til formidable ringvirkninger.
LiVERTEN har siden 2019 hatt en egen Foodtruck, som tilbyr lokalmat-fastfood fra fjellet til festivaler og arrangementer i Midt-Norge i sommerhalvåret.
LiVERTEN driver også renholdstjenester for bedriftsmarkedet.
Bedriften utvikler nye løsninger for booking av opplevelser, kjøp av billetter til arrangementer og booking av overnatting i området.
LiVERTEN leverer gjestemøter og er en møteplass for tilreisende og lokalbefolkning.
En utviklingsorientert bedrift med fokus på å utvikle Team LiVERTEN, bygge et godt arbeidsmiljø og kompetanse.
Bedriften har solid økonomi og driver kontinuerlig med strategiarbeid og fremtidsplaner sammen med ansatte og styret i bedriften.
Søk jobb - fyll ut skjema
Søk jobb hos oss i dag!
Søknadsskjema
Kontakt daglig leder
Besøk oss på Servicestasjonen
LiVERTEN Servering og LiVERTEN Servicestasjon
I Nordli, Lierne Kommune