En smak av Lierne

Foodtruck

Skal du arrangere festival? Ha et stort selskap, eller trenger en annen form for matservering? Med vår topp moderne foodtruck kan vi rigge oss opp og tilby lokalprodusert fastfood på kort tid.

Restaurant på hjul

Vi ruller gjerne vår restaurant fram dit du ønsker at den skal stå. Her er hvorfor du bør velge LiVERTENs foodtruck:

  1. Vi tilbyr lokalmat som kundene dine ikke vil få noe annet sted. Kun vi har LiBAB som er Liernes svar på Kebab. Godt og raskt og enkelt å lage.
  2. Vi har har et bærekraftig totalkonsept. Maten er lokalprodusert og foodtrucken gjør at vi trenger minimalt med rigging før vi kan servere gjestene dine mat.
  3. Vi er en seriøs aktør som er profesjonell og har lang erfaring med å drive med matsalg

Fyll ut skjemaet og skriv om hva du trenger, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vår standard meny

Vår faste meny består av noen signalretter som tar kort tid å produsere og som er mulig å servere til mange personer på kort tid.

  • LiBAB (vår tolkning av kebab med råvarer fra Lierne. Stekt reinskav fra Li-vilt med sopp og løk, ruccula, tyttebær-rømme og rårevne rotgrønnsaker. Servert i LiVERTENS steinovnsbakte mjukbrød)
  • Elgburger (saftig 130 grams elgburger fra Li-snadder laget av både røkt og ferskt elgkjøtt. Serveres i LiVERTENs hjemmebakte grove hamburgerbrød med tyttebær-rømme, ruccula og syltet rødløk
  • Reinspikka (Grillspyd med smaksrik reinsdyr-mørbradbiff fra Li-vilt servert sammen med friterte skallpoteter og LiVERTENs timian- og tyttebær cole-slow)
  • Reinpøls (saftig og smaksrik grov 100 grams "Fjellgrill" fra Li-vilt med kjøtt av rein og gris. Serveres i LiVERTENS steinovnbakte brød med tyttebær-rømme. Brødet med fritert skallpotet.
Li-bab
2019-05-31 11.18.20

Skreddersydd løsning?

Vi kan selvfølgelig bli enige om en tilpasset meny til ditt arrangement. Ta kontakt så finner vi gode løsninger. Vi har tidligere vært på ulike martnaer, revyfestival, musikkfestivaler i byer, hardrockkonserter i svarte skauen og på bingo på samfunnshuset. Ta kontakt så finner vi ut hva som passer til ditt arrangement.

Kombinere med salg av lokalmat?

Vi har mulighet til å kombinere salg av lokale fastfoodretter, med salg av andre lokalmatprodukter fra Lierne. Det kan både være romtempererte varer, kjøl- og frysevarer.

Ta kontakt så finner vi løsninger. Du kan lese mer om våre lokalmat produkter og samarbeidspartnere under lokalmat.

Klenning

Noe du lurer på?

Dersom det er noe du lurer på eller ikke har funnet svar på
er det bare å ta kontakt.