20 september 2021

LiVERTEN søker flere ansatte

img_8377-kopi
img_8377-kopi

Nå trenger vi å styrke TEAM LiVERTEN med flere på laget! 

LiVERTEN serverer mat tuftet på tradisjoner, og legger vår stolthet i maten vi serverer.

Vi finnes for å være en mat- og opplevelsesprodusent i Lierne i Nord-Trøndelag, med stort fokus på lokal mat, lokal mathistorie, lokalt særpreg og et aktivt vertskap, som er med på å bygge merkevaren Lierne.

Vår visjon er å være Liernes beste ambassadør for produksjon, salg og formidling av lokal mat, lokal matkultur og merkevaren Lierne.

LiVERTEN skaper ikke bare verdier – vi står også for noen verdier som er viktige for oss selv internt, og for vår framtoning i samfunnet rundt oss. Våre verdier er limet som styrer små og store beslutninger i hverdagen. Våre kjerneverdier er service, stolthet og særpreg. 

Vi er en ansvarlig samfunnsaktør som ivaretar og utvikler lokal mat, primært fra Lierne. Vi jobber hardt for å være en effektiv og kvalitetsbevisst mat- og serviceaktør. Våre dyktige medarbeidere er en viktig nøkkel for at vi skal kunne tilby måltider av høy kvalitet i både egne utsalg og på arrangementer i form av catering.

LiVERTEN er en nyskapende, markedsorientert, kompetent og lønnsom bedrift som tilbyr måltider basert på lokale råvarer og produkter.

Liverten driver flere ulike forretningsområder:

  • Servicestasjon med kafé.
  • Restaurant på bestilling og arrangement.
  • Bakeri.
  • Catering og levering av bestillinger.
  • Foodtruck ute på veien og til selskap.
  • Renhold.
  • Arrangement, booking og turistinformasjon.

Alt fra 100 % fast stilling på alle områder til mindre faste stillinger på enkelt-områder i bedriften er aktuelt. Kokk eller ikke kokk, ring oss uansett.

Stillingsstørrelser og arbeidsoppgaver kan tilpasses søker. Du som søker er fleksibel, allsidig og liker team-arbeid. 

Vi søker også etter ekstrahjelper og tilkallingshjelper som kan hjelpe oss i sesong, under arrangement, helger og ferier.

Er du interessert i noe av dette, ta kontakt NÅ så kan vi diskutere ulike løsninger sammen. 

Søknad sendes til daglig leder Roy Inge Bergli innen 1. oktober men helst så raskt som mulig. Har du spørsmål så bare ring eller meld til 918 88 694 eller på mail [email protected]

Se mer om Liverten her

Håper akkurat du søker deg til team LiVERTEN! 

Noe du lurer på?

Dersom det er noe du lurer på eller ikke har funnet svar på
er det bare å ta kontakt.