08 oktober 2021

Helaften med Bjørnars – Liernes gjenåpningsfest

LiVERTEN arrangerer ENDELIG helaften på Lierne Samfunnshus med plokkmatbuffe, fest, musikk og dans 23. oktober 19.00-01.00. Billetter selges kun på forhånd og kjøpes her.

De´bli jo som en sånn fredsfest etter krigen!

Bjørnar holand

Bandet Bjørnars har nesten ikke spilt eller treftes på ett år. Nå forteller Bjørnar Holand at de har satt igang øvinga til tidenes gjenåpningsfest i Lierne. Vi ser virkelig fram til å endelig kunne spille for dansende publikum igjen!

Det blir jo litt som når freden brøt ut etter siste verdenskrig. Det er jo ingenting som har vært lov nå heller, så det kjennes jaggu godt ut å skal treffe masse folk igjen sier Bjørnar.

I gle meig storligen!

John Olav Westgård

Endelig er ting normalt og vi kain treffes igjen sier John Olav Wesgård. Han gleder seg til å endelig ut å treffe festglade folk. Vi må ut å treff naboan, dans å hold i rundt kvareinner igjen.

Bare det å få ut å kjenne på å være på en restaurant i lag me trivelige folk bli jo stort. God mat vet jeg at det blir, det er i de beste hender. Vi er helt avhengig av å samles i samfunnet, så nå må alle ut av sofaen og kom seg på samfunnshuset!

Plokkmatbuffe er LiVERTENs svar på tapas

Roy inge bergli

Vi i LiVERTEN gleder oss veldig til endelig å kunne tilby en helaften til våre gjester igjen. Videre gleder Roy Inge Bergli seg også over at vi kan fylle lokalet med flere gjester, og de kan sitte mer intimt og ikke minst DANSE. Dette blir det god stemning av. Vi håper Li-byggen og alle andre har lagt koronaen bak seg og møter opp.

Plokkmatbuffe er LiVERTENs svar på tapas og her tilbys spennende retter for alles ganer. Blandt annet kan vi røpe at følgende er med på taparbordet: Yakitori kylingspyd, tapaspølser i sur-søt saus, sweet-chilimarinert kylling, BBQ-tapsasboller, scampi, bønnesalat, linsesalat, saltbakt potet, hvitløksdressing, fikenkjeks med brie, spekemat, jockes chiligryte, aioli, foccaccia, sesam-chililaks og lakse-carpaccio. Flere retter planlegges og dukker opp.

Så da gjenstår det å spørre, dukker du opp?

Bilettene selges på: https://tikkio.com/tickets/25016-helaften-med-bjornars

Noe du lurer på?

Dersom det er noe du lurer på eller ikke har funnet svar på
er det bare å ta kontakt.