26 august 2020

Unn deg det beste fra Lierne

liverten-smrgastarta2
liverten-smrgastarta2

Hva er vel bedre enn å slippe stresset med å handle inn til alle måltider før du drar på hytta? La LiVERTEN gjøre jobben for deg.

Vi gir deg beste Lierne har å tilby når det kommer til frokost, lunsj og middag. Våre ulike pakker med mat inneholder det du trenger for å kunne nyte en fortjent og avslappende helg i Lierne.

Frokost og lunsj

Vi gjør alltid vårt ytterste for å lage mat som passer alle ganer og lommebøker.
Lierne har stolte mattradisjoner, og vil imponere dine hyttegjester med det aller beste fra Lierne anbefaler vi vår smørgåstårta. Denne passer ypperlig både til frokost, lunsj og kveldsmat. Dette er en lokal spesialitet fra grenseområdet til Jämtland. Her får du fire lag med grovt, saftig brød med ulike fyll mellom lagene. På toppen finner du mye godt og spennende pålegg. Smørgåstårta lages i tre størrelser beregnet for henholdsvis 5, 10 og 15 personer. Den minste koster 375 kroner, den mellomste 720 kroner og den største 1020 kroner.

Vil du går for et enklere og rimeligere alternativ anbefaler vi vår Li-Macka som er en hjemmebakt grov ostelandgang med badsturøkt skinke og ost.
Vi har også Lierne-stut, som består av steinovnsbakte tunnbrød fra eget bakeri. Brødet er fylt med einerrøkt fjellrøye fra Blåfjell eller badsturøkt gris fra Li-snadder. Du kan selvfølgelig få annet pålegg om du ønsker det. Vi anbefaler også vår nyhet Li-bitn, et nysmurt grovt brød med ulike lokale råvarer.

Prisen for ostelandgangen Li-Macka er 70 kroner, mens en smørbrødet Li-bitn koster 85.

Smørgåståra får du hos LiVERTEN

Noe du lurer på?

Dersom det er noe du lurer på eller ikke har funnet svar på
er det bare å ta kontakt.