Allergener
1=melk, 2=gluten, 3=sennep, 4=selleri, 5=egg, 6=skalldyr, 7=fisk , 8=soya,
9=sesamfrø, 10=nøtter, 11=peanøtter, 12=bløtdyr, 13=lupin, 14=sulfitter 15=svinekjøtt
Spør oss gjerne om allergener ved bestilling. I noen av rettene vil innholdet variere i.f.t sesong og tilgang på råvarer.
Koldtbord / Buffeèr
Koldtbord nr 1 – NORDLI
Kr 295,-
Allergener: 1,2,3,5,7
(minimumsantall: 10 pers) Røkt laks, eggerøre. Lettrøkt roastbiff, syltet agurk, remulade. Røkt skinke, italiensk salat. BBQ kjøttboller, rødbetesalat. Kyllingspyd, potetsalat. Grønn salat, urtedressing.
Koldtbord nr 2 – SØRLI
Kr 349,-
Allergener: 1,2,3,4,5,6,7,10
(minimumsantall: 15 pers) Røkt laks, eggerøre. Håndpillede reker, majones. Røkt skinke, italiensk salat. Spekemat, potetsalat. Lettrøkt roastbiff, syltet agurk, remulade. Kyllingspyd, druesalat. Rødbetesalat. Grønn salat, urtedressing.
Koldtbord nr 3 – LIERNE
Kr 395,-
Allergener: 1,2,3,4,5,6,7,10
(minimumsantall: 20 pers) Røkt laks, eggerøre. Dillgravet laks, sennepsaus. Håndpillede reker, majones Lettrøkt roastbiff, syltet agurk, remulade. Kyllingspyd, druesalat. Røkt skinke, rødbetesalat. Spekemat, potetsalat. Osteanretning, kjeks. Grønn salat, urtedressing.
Varmretter til koldtbord:
(minimumsantall: 10 pers) Koldtbordets utgangspris + KR 95. Alle koldtbordene kan leveres med varmrett i tillegg. Velg mellom vår gode VILTGRYTE eller vår spesialitet TØRKAKJØTTLAPSKAUS. Andre varmretter på forespørsel (spør oss om allergener).
Koldtbord - En smak av Namdalen!
Allergener: 1,2,3,5
Koldtbord med variert utvalg av ost-, fisk-, kjøtt- og viltprodukt med utgangspunkt i lokale råvarer fra Namdalske produsenter. Innhold vil variere ut fra sesong og tilgang på råvarer. Tilbehør: Potetsalat, eggerøre, grønn salat, gele, rømme og tyttebærdressing.
Kr 365 ,-
Allergener: 1,2,3,5
Kr 495 ,-
Allergener: 1,2,3,5
Brød og smør:
Allergener: 1,2
Ønsker du brød til koldtbordene kommer et tillegg på KR 35 per pers. Du får da et variert utvalg av lokal bakst fra Lierne, bakt i vårt eget bakeri på LiVERTEN. Smør inngår.