Allergener
1=melk, 2=gluten, 3=sennep, 4=selleri, 5=egg, 6=skalldyr, 7=fisk , 8=soya,
9=sesamfrø, 10=nøtter, 11=peanøtter, 12=bløtdyr, 13=lupin, 14=sulfitter 15=svinekjøtt
Spør oss gjerne om allergener ved bestilling. I noen av rettene vil innholdet variere i.f.t sesong og tilgang på råvarer.
Koldtbord / Buffeèr
Koldtbord nr 1 – NORDLI
Kr 259,-
Allergener: 1,2,3,5,7
(minimumsantall: 10 pers) Røkt laks, eggerøre. Lettrøkt roastbiff, syltet agurk, remulade. Røkt skinke, italiensk salat. BBQ kjøttboller, rødbetesalat. Kyllingspyd, potetsalat. Grønn salat, urtedressing.
Koldtbord nr 2 – SØRLI
Kr 315,-
Allergener: 1,2,3,4,5,6,7,10
(minimumsantall: 15 pers) Røkt laks, eggerøre. Håndpillede reker, majones. Røkt skinke, italiensk salat. Spekemat, potetsalat. Lettrøkt roastbiff, syltet agurk, remulade. Kyllingspyd, druesalat. Rødbetesalat. Grønn salat, urtedressing.
Koldtbord nr 3 – LIERNE
Kr 369,-
Allergener: 1,2,3,4,5,6,7,10
(minimumsantall: 20 pers) Røkt laks, eggerøre. Dillgravet laks, sennepsaus. Håndpillede reker, majones Lettrøkt roastbiff, syltet agurk, remulade. Kyllingspyd, druesalat. Røkt skinke, rødbetesalat. Spekemat, potetsalat. Osteanretning, kjeks. Grønn salat, urtedressing.
Varmretter til koldtbord:
(minimumsantall: 10 pers) Koldtbordets utgangspris + KR 85. Alle koldtbordene kan leveres med varmrett i tillegg. Velg mellom vår gode VILTGRYTE eller vår spesialitet TØRKAKJØTTLAPSKAUS. Andre varmretter på forespørsel (spør oss om allergener).
Koldtbord - En smak av Namdalen!
Allergener: 1,2,3,5
Koldtbord med variert utvalg av ost-, fisk-, kjøtt- og viltprodukt med utgangspunkt i lokale råvarer fra Namdalske produsenter. Innhold vil variere ut fra sesong og tilgang på råvarer. Tilbehør: Potetsalat, eggerøre, grønn salat, gele, rømme og tyttebærdressing.
Kr 349 ,-
Allergener: 1,2,3,5
Kr 449 ,-
Allergener: 1,2,3,5
Brød og smør:
Allergener: 1,2
Ønsker du brød til koldtbordene kommer et tillegg på KR 32 per pers. Du får da et variert utvalg av lokal bakst fra Lierne, bakt i vårt eget bakeri på LiVERTEN. Smør inngår.
LiBAB, gryteretter og lapskaus
LiBAB
Kr 180,-
Allergener: 1,2
LiVERTENs signaturrett og Norgesmester i StreetFood i mai 2022! Li-bab levert for "selvbygging": Skavet reinsdyrkjøtt fra Lierne Viltforedling med sopp og løk. Syltet rødløk, grønn salat og tyttebær-rømme. Potetmos. Steinovnsbakt tunnbrød. Kremmerhus til servering. Leveres kald eller varm etter avtale, med oppskrift for «montering»
GRYTERETTER
Viltgryte
Kr 210 ,-
Gryte med viltskav fra Lierne Viltforedling serveres med grønn salat, urtedressing, tyttebær-rømme og tyttebær. Valg tilbehør: Ris, kokt potet eller potetmos. (minimumsantall: 10 pers) Lokalt brød til gryter + KR 32. (beregnet til to ganger servering):
Allergener: 1,2
Tørkakjøttlapskaus
Kr 200 ,-
Vår berømte spesialitet, kjent fra Pe-Torsa! Lokal lapskaus med basturøkt gris fra Li-snadder, rotgrønnsaker og potet. Tyttebær og pekkabrød (steinovnsbakt flatbrød). (minimumsantall: 10 pers)
Allergener: 1
Kaldmat
Lierne-tallerken
Kr 295,-
Allergener: 1,2,3,5,7
(minimumsantall: 10 pers) En av våre bestselgere! Koldtallerken med lokale fisk-, vilt- og bakeprodukter fra Lierne og omegn Passer like godt til frokost og lunsj som til middag og festmåltid. Tallerkenen inneholder minst syv (7) forskjellige lokale produkter i tillegg til hjemmelaget potetsalat, eggerøre av egg fra Murumoen gård, grønn salat og tyttebær-rømme. Serveres med lokalt brød fra eget bakeri.
Smørgåstårta
Allergener: 1,2,3,5,6,7
Lokal spesialitet fra grenseområdet til Jämtland! Fire lag med grovt saftig brød med fyll (smet) imellom lagene og mye godt og spennende pålegg på toppen. Egner seg godt til alle typer måltider. Kan lages gluten og laktosefri på bestilling (+kr 75)
Kr 475 ,-
Kr 910 ,-
Kr 1360 ,-
Oppsmurt
Lierne-stut
Lokal spesialitet fra grenseområdet, og en bestselger som møtemat og turmat. Stut egner seg godt til møtemat, lunsj og turmat, men også til frokost og kveldsmat. Kan fylles med annet pålegg på bestilling. Steinovnsbakt tunnbrød bakt i LiVERTENs eget bakeri smurt og fylt med:
-Einerrøkt Blåfjellrøye
Kr 85 ,-
Røkt Blåfjellrøye fra Li-Snadder og urterømme
Allergener: 1,2,3,5,7
-Basturøkt gris
Kr 85 ,-
Basturøkt gris fra Li-Snadder og tyttebær-rømme
Allergener: 1,2,15
Snitter
Kr 49 pr stk,-
Allergener: Spør ved bestilling
(minimumsantall: 10 pers) Kun på forespørsel
- Skinke og italiensk salat
Allergener: 1,2,15
- Lettrøkt roastbiff, syltet agurk og remulade
Allergener: 1,2
- Pillede reker og hvitløksaioli
Allergener: 1,2,6
- Brie og sprøstekt bacon
Allergener: 1,2
- Einerrøkt laks/røye og eggerøre
Allergener: 1,2,7,5
Li-bitn
Grovt hjemmebakt brød med lokale råvarer (kald rett).
1. Kremet viltskav:
Kr 99 ,-
Stekt reinskav fra Lierne Viltforedling med kremost, rømme og purreløk. Salat, gulrot, syltet rødløk og tyttebærdressing
Allergener: 1,2,
2. Einerrøkt Blåfjellrøye:
Kr 99 ,-
Røkt Blåfjellrøye fra Li-Snadder med kremost, rømme og purreløk. Salat og rødløk
Allergener: 1,2
3. Lettrøkt elgroastbiff
Kr 99 ,-
Lettrøkt roastbiff av elg fra Lierne Viltforedling. Salat, syltet rødløk og remulade.
Allergener: 2,5
Salater
Potetsalat
Kr 125,-
Allergener: 1
per kg
Grønn salat
Kr 85,-
Allergener: -
per ltr
Kaker
LiVERTEN bløtkake
Kr 595,-
Allergener: 1,2,5,10
LiVERTEN marsipankake
Kr 795,-
Allergener: 1,2,5,10
Fingermat
Fingermat (SMÅ RETTER)
Allergener: vil variere, spør oss ved bestilling
Vårt alternativ til tapas! Variert utvalg av fingermat ut fra tilgang og sesong. Noen av rettene har utgangspunkt i lokale råvarer fra Lierne. Serveres med et godt utvalg av salater, dressinger og brød. Tilbehøret kommer i tillegg til antall retter under. Tilbehør og brød inngår i prisen.
Kr 320 ,-
Kr 450 ,-
Delings-tællik (sharing platter)
Allergener: vil variere, spør oss ved bestilling
Dette er et koselig lite koldtbord servert som fingermat. Her har vi samlet alle rettene på ett fat. Inntil 4 porsjoner pr fatet. Som skapt for å deles.
DELINGS-TÆLLIK LIERNE (minimumsantall: 12 pers)
Kr 275 ,-
Utvalget vil variere fra sesong, tilgang og ønsker. Eksempel på innehold: Tyttebærgravet reinbiff, røykelaks-snacks, basturøkt kjøtt, lett-røkt roastbiff og asparges, tyttebær-rømme, li-gull, urtebrød og hvitløksmajones.
Allergener: 1,2,3,5,7
Selskapsretter
Bakt potet
+ KR 19 per person
Fløtegratinert potet
Allergener: 1
+ KR 23 per person
Forretter
Akevittgravet røyefilet
Kr 93,-
Allergener: 1,2,3,5
Einebærgravet reinmørbrad
Kr 99,-
Allergener: 1,2
Hovedrett – Kjøtt
Rosastekt marinert elgsteik
Kr 259,-
Allergener: 1,2
Tåssåsøl-marinert elg
Kr 259,-
Allergener: 1,2
Lettrøkt roastbiff av elg
Kr 259,-
Allergener: 1,2
Helstekt mørbradbiff av rein
Kr 310,-
Allergener: 1,2
Bestselger!
Hovedrett – Fisk
Einerrøkt Blåfjellrøye fra Li-Snadder
Kr 259,-
Allergener: 1,2,7
Stekt Blåfjellrøye
Kr 269,-
Allergener: 1,2,7
Grævfisk og rakfisk
Grævfisk av Blåfjellrøye
Kr 265,-
Allergener: 1,2,4,5,7
(minimumsantall: 10 pers) Liernes Nasjonalrett! Vår lokale spesialitet og Liernes svar på rakfisk! Serveres med varm mandelpotet, tomat, løk, rømme, pekkabrød og tunnbrød fra LiVERTENs bakeri. Grævfisk selges også vacumpakket i våre egne utsalg og fra utvalgte butikker i sesong a kr 495/kg. Beskrivelse: I Lierne er det lange tradisjoner langt tilbake i historien for å lage et fermentert fiskeprodukt som kalles grævfisk. Grævfisk er et ekte håndverksprodukt med lange tradisjoner og historie som ligner litt på rakfisk, men er mildere og syrligere på smak. Grævfisken omtales som "Liernes Nasjonalrett". Vi bruker fersk røye fra Blåfjell som blir lagt ned med sukker og salt i ca en uke, før den vaskes og legges ned i melkemyse i ca 6 uker. Dette gir et fantastisk produkt som ikke må forveksles med rakfisk, gravfisk eller gravet fisk. Grævfisk serveres gjerne med kokte mandelpoteter, seter-rømme, ekte smør, pekkabrød (steinovnsbakt flatbrød) fra LiVERTEN, løk og tomat. LiVERTEN er eneste produsenten i Norge som er godkjent for produksjon av grævfisk.
Rakfisk av Blåfjellrøye
Kr 265,-
Allergener: 1,2,4,5,7
(minimumsantall: 10 pers) Ekte rakfisk produsert på LiVERTEN av røye fra Blåfjell. Servert med tradisjonelt tilbehør som varm mandelpotet, løk, rømme, pekkabrød (steinovnsbakt flatbrød) og tunnbrød fra LiVERTENs bakeri. Rakfisk selges også vacumpakket i våre egne utsalg og fra utvalgte butikker i sesong a kr 495/kg
Desserter
Fløtepudding (panna cotta) med multer
Kr 93,-
Allergener: 1
Hjemmelaget karamellpudding
Kr 85,-
Allergener: 1,5
av egg fra Murumoen Gård i Nordli
Multekrem Lierne
Kr 90,-
Allergener: 1,2
Skogsbærfromasj
Kr 93,-
Allergener: 1
Bakerivarer
Tjukkbrød
Kr 105,-
Allergener: 1,2,5
5 pk. Takkestekt usmurt lefse/kokko
Gropkak
Kr 57,-
Allergener: 2
1 stk. Grovt brød
Tunnbrød
Kr 99,-
Allergener: 1,2
5 pk. Steinovnbakt tynt brød
Klenning
Kr 105,-
Allergener: 1,2
5 pk. Smurt lefse med smør og sukker.
Pekkabrød liten eske
Kr 85,-
Allergener: 1,2
10 biter. Steinovnsbakt søtt flatbrød. Passer veldig godt til grævfisk, rakfisk og røkte produkter av kjøtt og fisk.
Pekkabrød stor eske
Kr 320,-
Allergener: 1,2
40 biter. Steinovnsbakt søtt flatbrød. Passer veldig godt til grævfisk, rakfisk og røkte produkter av kjøtt og fisk.
Hamburgerbrød
Kr 140,-
Allergener: 2
10pk. Grovt hjemmebakt hamburgerbrød.
Leie servise, kokk, og serveringspersonal e.l
TRE-SERVISE:
Lei vårt flotte komplette treservise til ditt selskap/arrangement! Vi har komplett treservise til 35-40 pers
Full pakke
Kr 70 ,-
(middagstallerken, kuvertasjett, dessertskål, gaffel, kniv, spiseskje, teskje, rødvinsglass, hvitvinglass, sherryglass, vannglass, dramglass, shotglass, kaffekoks)
Enkel pakke
Kr 40 ,-
(middagstallerken, kniv, gaffel, skje, ett glass)
ORDINÆRT SERVISE:
Lei ordinært servise til ditt selskap/arrangement. Vi har komplett servise til 150++ pers (middagstallerken, kuvertasjett, dessertskål, gaffel, kniv, spiseskje, teskje, rødvinsglass, hvitvinsglass, vannglass, kaffekopper med asjett osv)
Full pakke
Kr 70 ,-
(middagstallerken, kuvertasjett, dessertskål, gaffel, kniv, spiseskje, teskje, rødvinsglass, hvitvinglass, vannglass, kaffekopper med asjett osv)
Enkel pakke
Kr 35 ,-
(middagstallerken, kniv, gaffel, skje, ett glass) Kun glass: kr 7,- /glass
Leie av kokk og serveringspersonal
Vi leier ut kokker, serveringspersonale og annen hjelp ved ledig kapasitet. Leie av personell: Kr 495 eksl.mva per time + Kr 75 på helgedager og kveldstid etter kl 21.00 + Kr 125 på helligdager
Slik bestiller du catering
1. Fyll ut skjema
Velg de produktene du ønsker å bestille. Skriv inn ekstra produkter som du ønsker i fritekstfeltet. Du vil motta en kvittering på e-post når varene er bestilt.
2. Hent bestilling
Bestillingene kan du hente ved Servicestasjonen i Lierne sentrum mellom 12–19 alle dager.
3. Betaling
Du kan velge å betale ved henting av bestilling i vår terminal, eller betale via faktura.
Bestill catering
Bestill catering eller book selskap
Bestill via telefon
Bestill via resepsjonen
LiVERTEN Servering og LiVERTEN Servicestasjon i Nordli, Lierne Kommune
bestill via skjema
Ofte stilte spørsmål
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tempus lectus nisl. In hac habitasse platea dictumst. Duis a nibh ultrices, dictum nunc at, aliquam felis. Duis a accumsan felis. Cras pellentesque sollicitudin tempus. Donec aliquam, est eget sodales vulputate, ligula sem viverra erat, finibus tincidunt odio tortor auctor velit. Sed non turpis id libero auctor sodales.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tempus lectus nisl. In hac habitasse platea dictumst. Duis a nibh ultrices, dictum nunc at, aliquam felis. Duis a accumsan felis. Cras pellentesque sollicitudin tempus. Donec aliquam, est eget sodales vulputate, ligula sem viverra erat, finibus tincidunt odio tortor auctor velit. Sed non turpis id libero auctor sodales.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tempus lectus nisl. In hac habitasse platea dictumst. Duis a nibh ultrices, dictum nunc at, aliquam felis. Duis a accumsan felis. Cras pellentesque sollicitudin tempus. Donec aliquam, est eget sodales vulputate, ligula sem viverra erat, finibus tincidunt odio tortor auctor velit. Sed non turpis id libero auctor sodales.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tempus lectus nisl. In hac habitasse platea dictumst. Duis a nibh ultrices, dictum nunc at, aliquam felis. Duis a accumsan felis. Cras pellentesque sollicitudin tempus. Donec aliquam, est eget sodales vulputate, ligula sem viverra erat, finibus tincidunt odio tortor auctor velit. Sed non turpis id libero auctor sodales.
Noe du lurer på?
Dersom det er noe du lurer på eller ikke har funnet svar på
er det bare å ta kontakt.