Allergener
1=melk, 2=gluten, 3=sennep, 4=selleri, 5=egg, 6=skalldyr, 7=fisk , 8=soya,
9=sesamfrø, 10=nøtter, 11=peanøtter, 12=bløtdyr, 13=lupin, 14=sulfitter 15=svinekjøtt
Spør oss gjerne om allergener ved bestilling. I noen av rettene vil innholdet variere i.f.t sesong og tilgang på råvarer.
Koldtbord / Buffeèr
Koldtbord nr 1 – NORDLI
Kr 225,-
Allergener: 1,2,3,5,7
(minimumsantall: 8 pers) Røkt laksefilet og eggerøre. Lettrøkt roastbiff, syltet agurk og remulade. Røkt svinenakke og italiensk salat. BBQ kjøttboller og rødbetesalat. Kyllingspyd og potetsalat. Frisk salat og urtedressing.
Koldtbord nr 2 – SØRLI
Kr 265,-
Allergener: 1,2,3,4,5,6,7,10
(minimumsantall: 10 pers) Røkt laks og eggerøre. Pillede reker og hvitløksdressing. Røkt svinenakke og italiensk salat. Spekematanretning og potetsalat. Lettrøkt roastbiff, syltet agurk og remulade. Kyllingspyd og druesalat. Rødbetesalat. Frisk salat og urtedressing.
Koldtbord nr 3 – LIERNE
Kr 315,-
Allergener: 1,2,3,4,5,6,7,10
(minimumsantall: 12 pers) Røkt laks og eggerøre. Dillgravet laks og sennepsaus. Pillede reker og hvitløksdressing. Lettrøkt roastbiff, syltet agurk og remulade. Kyllingspyd og druesalat. Røkt svinenakke og rødbetesalat. Spekemat og potetsalat. Osteanretning og kjeks. Frisk salat og urtedressing.
Varmretter til koldtbord:
(minimumsantall: 8 pers) Koldtbordets utgangspris + KR 75. Alle koldtbordene kan leveres med varmrett i tillegg. Velg mellom vår gode VILTGRYTE eller vår spesialitet TØRKAKJØTTLAPSKAUS. Andre varmretter på forespørsel (spør oss om allergener).
Viltkoldtbord En smak av Lierne
Koldtbord med variert utvalg av fisk-, kjøtt- og viltprodukt med utgangspunkt i lokale råvarer fra Liernes villmark. Innhold vil variere ut fra sesong og tilgang på råvarer. Tilbehør: Potetsalat, eggerøre, frisk salat, rømme og tyttebærdressing. Råvarer fra Lierne Viltforedling, Li-snadder og LiVERTEN.
Kr 245 ,-
Allergener: 1,2,3,5
Kr 325 ,-
Allergener: 1,2,3,5
Spekematanretning
Kr 265,-
(minimumsantall: 6 pers) Assortert utvalg av spekemat, potetsalat, druesalat, eggerøre, frisk salat og urtedressing. Tradisjonsbakst fra eget bakeri på LiVERTEN.
Brød og smør:
Allergener: 1,2
Ønsker du brød til koldtbordene kommer et tillegg på KR 25 per pers. Du får da et variert utvalg av lokal bakst fra Lierne, bakt i vårt eget bakeri på LiVERTEN.
LiBAB, gryteretter og lapskaus
LiBAB
Kr 150,-
Allergener: 1,2
LiVERTENS signaturrett Li-bab levert for "selvbygging": Skavet reinsdyrkjøtt fra Lierne Viltforedling med sopp og løk. Frisk salat og tyttebærrømme. Potetstappe. Steinovnsbakt tunnbrød. Pappstrut og «Li-nytt» til servering. Leveres kald eller varm etter avtale, med oppskrift for «montering»
GRYTERETTER
Alle grytene serveres med frisk salat, urtedressing og tyttebær. Valg til gryteretter: Ris, potet eller potetstappe. (minimumsantall: 8 pers) Lokalt brød til gryter + KR 25. (beregnet til to ganger servering):
Viltgryte á la Lierne
Kr 175 ,-
Allergener: 1,2
Viltskav á la Lierne
Kr 187 ,-
Allergener: 1,2
Biff Stroganoff
Kr 170 ,-
Allergener: 1,2
Tørkakjøttlapskaus (minimumsantall: 6 pers)
Kr 149 ,-
Vår berømte spesialitet, kjent bl.a fra Pe-Torsa! Basturøkt gris fra Li-snadder, rotgrønnsaker og potet. Tyttebær og pekkabrød.
Allergener: 1
Kaldmat
Lierne-tallerken
Kr 250,-
Allergener: 1,2,3,5,7
(minimumsantall: 6 pers) En av våre bestselgere! Koldtallerken med lokale fisk-, vilt- og bakeprodukter fra Lierne. Passer like godt til frokost og lunsj som til middag og festmåltid. Tallerkenen inneholder minst seks (6) forskjellige lokale produkter i tillegg til hjemmelaget potetsalat, eggerøre, salat og tyttebær-rømme. Serveres med lokalt brød fra eget bakeri.
Kr 49 ,-
Kr 59 ,-
Smørgåstårta
Allergener: 1,2,3,5,6,7
Lokal spesialitet fra grenseområdet til Jämtland! Fire lag med grovt saftig brød med fyll (smet) imellom lagene og mye godt og spennende pålegg på toppen. Egner seg godt til alle typer måltider.
Kr 375 ,-
Kr 720 ,-
Kr 1020 ,-
Oppsmurt
Lierne-stut
Lokal spesialitet fra grenseområdet, og en bestselger som møtemat og turmat. Stut egner seg godt til møtemat, lunsj og turmat, men også til frokost og kveldsmat. Kan fylles med annet pålegg på bestilling. Steinovnsbakt tunnbrød bakt i LiVERTENs eget bakeri smurt og fylt med:
-Einerrøkt Blåfjellrøye
Kr 72 ,-
Røkt røye fra Li-Snadder og urterømme
Allergener: 1,2,3,5,7
-Basturøkt gris
Kr 72 ,-
Røkt gris fra Li-Snadder og tyttebær-rømme
Allergener: 1,2,15
Snitter
Kr 40 stk,-
(minimumsantall: 6 pers) Ekte gropkak fra eget bakeri med et utvalg av pålegg og garnityr. Velg mellom:
- Skinke og italiensk salat
Allergener: 1,2,15
- Lettrøkt roastbiff, syltet agurk og remulade
Allergener: 1,2
- Pillede reker og hvitløksaioli
Allergener: 1,2,6
- Brie og sprøstekt bacon
Allergener: 1,2
- Einerrøkt laks/røye og eggerøre
Allergener: 1,2,7,5
Li-Macka
Kr 70,-
Allergener: 1,2,15
Hjemmebakt grov ostelandgang med basturøkt skinke fra Li-Snadder og skivet ost.
Vaffel
Kr 26,-
Allergener: 1,2,5
Halv vaffel med hvit eller brun ost
Li-bitn
Hjemmebakt grovt hamburgerbrød med lokale råvarer (kald rett).
1. Kremet viltskav:
Kr 85 ,-
Reinskav med kremost, rømme og purreløk. Salat, gulrot, syltet rødløk og tyttebærdressing
Allergener: 1,2,
2. Einerrøkt Blåfjellrøye:
Kr 85 ,-
Røkt røye fra Blåfjell med kremost, rømme og purreløk. Salat og rødløk
Allergener: 1,2
3. Lettrøkt elgroastbiff
Kr 85 ,-
Lettrøkt roastbiff av elg. Salat, syltet rødløk og remulade
Allergener: 2,5
Salater
Potetsalat
Kr 109,-
Allergener: 1
per kg
Drue salat
Kr 119,-
Allergener: 1
per kg
Frisk salat
Kr 75,-
Allergener: -
per ltr
Kaker
LiVERTENS bløtkake
Kr 420,-
Allergener: 1,2,5,10
LiVERTENS marsipankake
Kr 595,-
Allergener: 1,2,5,10
Fingermat
Plokkmat (tapas)
Allergener: spør oss
Variert utvalg av tapasretter ut fra tilgang og sesong. Noen av rettene har utgangspunkt i lokale råvarer fra Lierne. Alle tapasmenyene serveres med et godt utvalg av salater, dressinger og lokalt brød. Tilbehøret kommer i tillegg til antall retter under.
Kr 265 ,-
Kr 365 ,-
Delings-tællik (sharing platter)
Dette er et koselig lite koldtbord servert som fingermat. Her har vi samlet alle rettene på ett fat. Inntil 4 porsjoner på fatet. Som skapt for å deles (spør om allergener).
DELINGS-TÆLLIK LIERNE (minimumsantall: 8 pers)
Kr 195 ,-
Tyttebærgravet reinbiff, røykelaks-snacks, basturøkt kjøtt, lett-røkt roastbiff og asparges, tyttebær-rømme, li-gull, urtebrød og hvitløksmajones.
Allergener: 1,2,3,5,7
DELINGS-TÆLLIK VERDEN (minimumsantall: 8 pers)
Kr 205 ,-
Marinert scampi, spekeskinke og melon, roastbeef og asparges, lefse med kylling, ost- og tomatspyd, urtebrød og hvitløksmajones.
Allergener: 1,2,3,5,6
Selskapsretter
Bakt potet
+ KR 16 per person
Fløtegratinert potet
Allergener: 1
+ KR 20 per person
Forretter
Skogsoppsuppe
Kr 65,-
Allergener: Spør oss
Akevittgravet røyefilet
Kr 80,-
Allergener: 1,2,3,5
Einerrøkt lakserose
Kr 80,-
Allergener: 1,2,3,5,7
Tyttebærgravet reinmørbrad
Kr 89,-
Allergener: 1,2
Cheviche med råmarinert røye
Kr 89,-
Allergener: 1,2,7
Hovedrett – Kjøtt
Rosastekt marinert elgsteik
Kr 225,-
Allergener: 1,2
Tåssåsøl-marinert svinespyd
Kr 225,-
Allergener: 1,2
Lettrøkt roastbiff av elg
Kr 225,-
Allergener: 1,2
Helstekt mørbradbiff av rein
Kr 255,-
Allergener: 1,2
Pestomarinert lammefilet
Kr 275,-
Allergener: 1,2
Helstekt okse indrefilet
Kr 245,-
Allergener: 1,2
Skinkesteik
Kr 175,-
Allergener: 1,2
Elgkaker
Kr 190,-
Allergener: 1,2
Hovedrett – Fisk
Einerrøkt Blåfjellrøye fra Li-Snadder
Kr 220,-
Allergener: 1,2,7
Stekt Blåfjellrøye
Kr 225,-
Allergener: 1,2,7
Urtemarinert ovnsbakt laksefilet
Kr 210,-
Allergener: 1,2,7
Grævfisk og rakfisk
Grævfisk av Blåfjellrøye
Kr 250,-
Allergener: 1,2,4,5,7
(minimumsantall: 6 pers) Liernes Nasjonalrett! Vår lokale spesialitet og Liernes svar på rakfisk! Serveres med varm mandelpotet, tomat, løk, rømme, pekkabrød og tunnbrød fra LiVERTENs bakeri. Grævfisk selges også vacumpakket i våre egne utsalg og fra utvalgte butikker i sesong a kr 475/kg. Beskrivelse: I Lierne er det lange tradisjoner langt tilbake i historien for å lage et fermentert fiskeprodukt som kalles grævfisk. Grævfisk er et ekte håndverksprodukt med lange tradisjoner og historie som ligner litt på rakfisk, men er mildere og syrligere på smak. Grævfisken omtales som "Liernes Nasjonalrett". Vi bruker fersk røye fra Blåfjell som blir lagt ned med sukker og salt i ca en uke, før den vaskes og legges ned i melkemyse i ca 6 uker. Dette gir et fantastisk produkt som ikke må forveksles med rakfisk, gravfisk eller gravet fisk. Grævfisk serveres gjerne med kokte mandelpoteter, seter-rømme, ekte smør, pekkabrød fra LiVERTEN, løk og tomat. LiVERTEN er eneste produsenten i Norge som er godkjent for produksjon av grævfisk.
Rakfisk av Blåfjellrøye
Kr 250,-
Allergener: 1,2,4,5,7
(minimumsantall: 6 pers) Ekte rakfisk produdusert på LiVERTEN av røye fra Blåfjell. Servert med tradisjonelt tilbehør som varm mandelpotet, løk, rømme, pekkabrød og tunnbrød fra LiVERTENs bakeri. Raksfisk selges også vacumpakket i våre egne utsalg og fra utvalgte butikker i sesong a kr 475/kg
Desserter
Kremost-pannacotta med multer
Kr 85,-
Allergener: 1
Ekte hjemmelaget karamellpudding
Kr 70,-
Allergener: 1,5
Multekrem a la Lierne
Kr 82,-
Allergener: 1,2
Marinerte lune skogsbær
Kr 80,-
Allergener: 1
Bakerivarer
Tjukkbrød
Kr 99,-
Allergener: 1,2,5
5 pk
Gropkak
Kr 56,-
Allergener: 2
1 stk
Tunnbrød
Kr 99,-
Allergener: 1,2
5 pk
Klenning
Kr 99,-
Allergener: 1,2
5 pk
Pekkabrød liten eske
Kr 75,-
Allergener: 1,2
10 biter
Pekkabrød stor eske
Kr 269,-
Allergener: 1,2
40 biter
Hamb.brød
Kr 100,-
Allergener: 2
10pk
Perrkokko
Kr 92,-
Allergener: 1,2
8 pk
Mjuk-kjeks
Kr 65,-
Allergener: 1,2
8 pk
Leie servise, kokk, og serveringspersonal e.l
TRE-SERVISE:
Lei vårt flotte komplette treservise til ditt selskap/arrangement! Vi har komplett treservise til 35-40 pers
Full pakke
Kr 60 ,-
(middagstallerken, kuvertasjett, dessertskål, gaffel, kniv, spiseskje, teskje, rødvinsglass, hvitvinglass, sherryglass, vannglass, dramglass, shotglass, kaffekoks)
Enkel pakke
Kr 30 ,-
(middagstallerken, kniv, gaffel, skje, ett glass)
ORDINÆRT SERVISE:
Lei ordinært servise til ditt selskap/arrangement Vi har komplett servise til 150++ pers (middagstallerken, kuvertasjett, dessertskål, gaffel, kniv, spiseskje, teskje, rødvinsglass, hvitvinglass, vannglass, kaffekopper med asjett osv)
Full pakke
Kr 50 ,-
(middagstallerken, kuvertasjett, dessertskål, gaffel, kniv, spiseskje, teskje, rødvinsglass, hvitvinglass, vannglass, kaffekopper med asjett osv)
Enkel pakke
Kr 25 ,-
(middagstallerken, kniv, gaffel, skje, ett glass)
Leie av kokk og serveringspersonal
Vi leier ut kokker, serveringspersonale og annen hjelp ved ledig kapasitet. Leie av personell: Kr 435 eksl.mva per time + Kr 60 på helgedager og kveldstid etter kl 21.00 + Kr 100 på helligdager
Slik bestiller du catering
1. Fyll ut skjema
Velg de produktene du ønsker å bestille. Skriv inn ekstra produkter som du ønsker i fritekstfeltet. Du vil motta en kvittering på e-post når varene er bestilt.
2. Hent bestilling
Bestillingene kan du hente ved Servicestasjonen i Lierne sentrum mellom 12–19 alle dager.
3. Betaling
Du kan velge å betale ved henting av bestilling i vår terminal, eller betale via faktura.
Bestill catering
Bestill catering eller book selskap
Bestill via telefon
Bestill via resepsjonen
LiVERTEN Servering og LiVERTEN Servicestasjon i Nordli, Lierne Kommune
bestill via skjema
Ofte stilte spørsmål
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tempus lectus nisl. In hac habitasse platea dictumst. Duis a nibh ultrices, dictum nunc at, aliquam felis. Duis a accumsan felis. Cras pellentesque sollicitudin tempus. Donec aliquam, est eget sodales vulputate, ligula sem viverra erat, finibus tincidunt odio tortor auctor velit. Sed non turpis id libero auctor sodales.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tempus lectus nisl. In hac habitasse platea dictumst. Duis a nibh ultrices, dictum nunc at, aliquam felis. Duis a accumsan felis. Cras pellentesque sollicitudin tempus. Donec aliquam, est eget sodales vulputate, ligula sem viverra erat, finibus tincidunt odio tortor auctor velit. Sed non turpis id libero auctor sodales.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tempus lectus nisl. In hac habitasse platea dictumst. Duis a nibh ultrices, dictum nunc at, aliquam felis. Duis a accumsan felis. Cras pellentesque sollicitudin tempus. Donec aliquam, est eget sodales vulputate, ligula sem viverra erat, finibus tincidunt odio tortor auctor velit. Sed non turpis id libero auctor sodales.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tempus lectus nisl. In hac habitasse platea dictumst. Duis a nibh ultrices, dictum nunc at, aliquam felis. Duis a accumsan felis. Cras pellentesque sollicitudin tempus. Donec aliquam, est eget sodales vulputate, ligula sem viverra erat, finibus tincidunt odio tortor auctor velit. Sed non turpis id libero auctor sodales.
Noe du lurer på?
Dersom det er noe du lurer på eller ikke har funnet svar på
er det bare å ta kontakt.